Hem Nytt Dating Fler väljer att inte betala för kärlek i vår
Fler väljer att inte betala för kärlek i vår PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av happypancake   
2012-05-25 11:14

 

Solen skiner, fåglarna kvittrar och allt fler sätter sig vid datorn i hopp om att hitta någon att tillbringa våren med. Under våren är svenskarna som mest angelägna att hitta en partner - och allt fler väljer att använda sig av nätets kostnadsfria dejtingsajter. Vårens trend är kärlek som inte kostar.

Våren är den årstid då längtan efter någon att hålla i handen är som störst hos svenska singlar. Det är även den tid då vi dejtar mest och lättast blir förälskade. Det visar en ny undersökning som dejtingsajten Happy Pancake gjort. Att många singlar väljer att använda sig av internet i sökandet efter den rätta är ett faktum. Dock tycks priset ha blivit en allt viktigare faktor och fler väljer att söka efter kärleken utan dyra medlemskap. Av de tillfrågade i undersökningen så uppger 95% att det är viktigt för dem att nätdejting är gratis och att allt fler väljer att lämna betalsajterna för ett kostnadsfritt alternativ.

Under april månad har aktiviteten på gratis nätdejting varit rekordhög, uppger den kostnadsfria dejtingsajten Happy Pancakes marknads-och utvecklingsansvarige Sebastian Malmberg.

– Vi märker att allt fler har fått upp ögonen för det faktum att det inte behöver kosta en förmögenhet att hitta kärleken. Idag är gratissajterna ett bra alternativ till de välkända, dyra sajterna.

Det ser således ut som att vi alla kan ha råd att låta oss träffas av Amors pilar och finna kärleken denna vår.

 

Senast uppdaterad 2012-05-25 11:23
 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Annons