Hem Nytt Dating Jagodu sprider vårkänslor med rekord och nya funktioner
Jagodu sprider vårkänslor med rekord och nya funktioner PDF Skriv ut E-postadress
Skrivet av jagodu   
2012-04-14 10:35

 

Just nu flödar vårkänslorna inne på Jagodu. Efter 6 månaders arbete med att rulla ut Jagodu i öppen beta för människor som vill dejta socialt på nätet, har Jagodu slagit sina egna medlemsmål och kommer nu att satsa stenhårt på att skapa den mest sociala och kärleksfulla sommaren i svensk online-historia.

 

 

Jagodu ligger i framkant för tredje generationens online dating. Under 6 månader har Jagodu.com samlat medlemmar och aktiverat kärlek online genom att erbjuda social dating. Man har även slagit sina mål för antalet nya medlemmar, vilket nu sätter rejäl fart på utvecklingen.

Enbart några veckor efter att sajten gick live fick vi Internetworld-juryns hederspris på topp 100-listan, och flera par som hittat varandra på Jagodu har redan klivit fram i medier och till oss som jobbar på sajten, berättar Therese Lindgren, content manager på Jagodu.

Vi har fått så mycket bra feedback längs vägen från engagerade Jagoduare, vilket har lett till att vi nu introducerar helt nya funktioner på sajten. Vi drar även igång en helt ny och smart eventserie som vi rekryterat in branschens bästa för att driva. berättar Anna Pensar.

I kommande veckor och över sommaren sker alltså en stor satsning på det sociala och även det mobila. Snart introduceras fler videofeatures som medlemmar kan använda för att visa mer om vem man är i sin profil. Inför sommaren kommer också en helt ny app för smartphones att släppas, som kombinerar det bästa från andra sociala appar som facebook och foursquare, med ett lager av funktioner som gör det roligare att flirta och dejta on the go. Eventserien kommer att betyda fler roliga händelser som gör onlinedejtingen rikare.

Det betyder att fler kommer lära känna oss på Jagodu men framförallt få möjligheten att träffa andra medlemmar IRL, berättar Sophie Rosensvärd, f.d toppbloggerska och eventkoordinator på Café Opera, som kommer att driva Jagodus eventdel framöver.

 

Senast uppdaterad 2012-04-15 22:40
 

Lägg till kommentar


Säkerhetskod
Uppdatera

Annons